010 - 519 07 86 info@prinsesmaximaschool.nl

Even voorstellen

Ik ben Larisa Smits-Ivanov de Jeugdcoach op School (JOS) op de Prinses Maximaschool. Ik ben er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van opgroeien & opvoeden. Ouders, leerlingen en leraren kunnen bij mij langs komen als er ondersteuning nodig is.

Ik ben op vaste momenten aanwezig op school en iedereen kan bij mij benaderen voor advies. Het is soms best moeilijk om de juiste hulp te vinden als er problemen zijn bij kinderen en/of binnen het gezin. Ik hoop dat iedereen die vragen of twijfels heeft gewoon even belt of mailt die vragen of twijfels heeft gewoon even belt of mailt en dat de stap om hulp te vragen hierdoor wat makkelijker wordt.

De JOS: Schoolmaatschappelijk werk én jeugd- en gezinscoach in één

Als JOS leg ik de verbinding tussen school en ouders en waar nodig met de jeugdhulpverlening. Ik bied de hulp aan op school of thuis. Ik heb de mogelijkheid om van lichte tot intensieve trajecten in te zetten en mijn hulp duurt maximaal 6 maanden. Dit varieert van een aantal gesprekken op school tot ondersteuning in de thuissituatie.

Als er intensievere hulp nodig is, schakel ik in overleg met ouders Team Jeugd in van de gemeente. Op elke school is er een team dat zich bezig houdt met zorgondersteuning. De jeugdcoach sluit daarbij aan zowel als onderdeel vanuit school als vanuit het Team Jeugd van de gemeente Lansingerland.

Heeft u vragen?

Ik ben hier op school aanwezig op: dinsdag van 08.15u tot 12.30u Ik ben ook bereikbaar per e-mail via l.ivanov@schoolformaat.nl of via het telefoonnummer 06 – 46 17 91 95. Fijn dat ik ook in het schooljaar 2024-2025 weer aan de slag kan op de Prinses Maximaschool.

Hartelijke groet van Larisa Smits-Ivanov Jeugdcoach op school (JOS), Schoolformaat Lansingerland werkdagen: ma | di | (muv schoolvakanties)