Het team in augustus 2017

Bovenaan (v.l.n.r.):
Juf Debby, juf Kristel, meester Maurice,  juf Marjolein H , juf Martine, juf Marjolein R, juf Lisanne, juf Linda H, juf Marjan, juf Mirjan.
Tweede rij (v.l.n.r.):
Juf Hanneke, juf Daniëlle, juf Leontine, juf Mariska, juf Linda S.
Derde rij (v.l.n.r.): juf Esmeralda, juf Annette, juf Yvonne, meester Arjan.
Vooraan liggend:
Juf Nathalie

Niet op de foto:
    Juf Ingrid (vervanger van juf Lisanne)
    Nicole Klom (adm.)

De groepsleerkrachten zijn het eerste aanspreekpunt als het gaat om uw kind. Schroomt u niet om contact op te nemen als u zit met vragen. Graag na schooltijd, dan hebben we alle tijd om met u in gesprek te gaan.

Groepsverdeling schooljaar 2017-2018

Groep 1/2a
Juf Nathalie Bezemer

Juf Yvonne Gelderblom

wo- do- en vrijdag
Groep 1/2b
Juf Esmeralda Baas
ma-, di-, wo- en vrijdag

Juf Linda van der Hoek

donderdag

Groep 1/2c

Juf Linda van der Hoek

meester Arjan Olivier
wo-, do- en vrijdag
Juf Daniëlle Weijgertse
ma-, di- en vrijdag

Juf Marjolein vd Heuvel
wo- en donderdag
Juf Martine ter Horst
ma- en dinsdag
Wordt t/m 1 nov vervangen door juf Annette)

Juf Linda Schuil
wo-, do- en vrijdag

Juf Mirjan Stougie
hele week

Juf Marjolein Roelofs
ma- di- en woensdag

Juf Annette van der Starre
do- en vrijdag
Juf Mariska van der Plas
ma-, do- en vrijdag

Juf Lisanne Kersten

di- en woensdag
(wordt t/m dec vervangen door juf Ingrid Bruinen)
Juf Kristel Veenman
ma-, di-, do- en vrijdag

Juf Annette van der Starre

woensdag

Meester Maurice
hele week

Maatschappelijk werkster Joke Dubois maandagmiddag
  1x per 2 weken

Remedial teacher

Marjan van der Wielen is onze remedial teacher. Zij werkt op ma-, di- en donderdag. Zij helpt leerlingen met een arrangement en enkele leerlingen die extra RT krijgen.
mvanderwielen@spectrum-spco.nl

Intern begeleider

Na het eerste contact met de leerkracht, kan het zijn dat er meer zorg nodig is en u ook contact heeft met de intern begeleider. De intern begeleider(IB-er) is juf Leontine Pinkse. Zij houdt de vorderingen van alle leerlingen, het contact in de groep en de vragen van de leerkracht in de gaten. De intern begeleider is verantwoordelijk voor alle zorg binnen de school.
De intern begeleider is te bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag via het telefoonnummer van school 010-5190786 of via de e-mail.

lpinkse@spectrum-spco.nl
zorg@prinsesmaximaschool.nl

Excellentie
Juf Leontine heeft de zorg voor de excellente leerlingen. Zij begeleidt de Máxi-Meergroep.
Zij coördineert ook de werkgroep excellentie.

Vertrouwenspersoon
Voor alle Spectrumscholen is mevr. Blijleven de vertrouwenspersoon. Zowel ouders, leerkrachten als leerlingen kunnen bij haar terecht.

Contactpersoon vertrouwenszaken
Juf Leontine Pinkse is de vertrouwenspersoon binnen onze school. Ouders, leerkrachten en kinderen kunnen bij haar terecht. Om een afspraak te maken, kunt u mailen naar:

lpinkse@spectrum-spco.nl

Managementteam
De directeur en de bouwcoördinatoren vormen samen het managementteam en zijn verantwoordelijk voor het onderwijskundig beleid, personeelsbeleid en de organisatorische zaken binnen de school.

Bouwcoördinatoren
                                                          Bovenbouw                              Middenbouw                           Onderbouw

Hanneke de Frel                     Kristel Veenman                    Daniëlle Weijgertse            Esmeralda Baas

Hanneke de Frel, directeur
Aanwezig op ma-, di-, wo-, do- en om de week op vrijdag.

info@prinsesmaximaschool.nl
jhdefrel@spectrum-spco.nl

Juf Kristel Veenman is bouwcoördinator voor de bovenbouw, dit doet zij naast haar werkzaamheden als groepsleerkracht van groep 7 op woensdag.
kveenman@spectrum-spco.nl

Juf Daniëlle Weijgertse is de bouwcoördinator voor de middenbouw, dit doet zij naast haar werkzaamheden als groepsleerkracht van groep 3 op vrijdagochtend.
ghweijgertse@spectrum-spco.nl

Juf Esmeralda Baas is de contactpersoon van de groepen 1/2, de onderbouw, dit doet zij naast haar werkzaamheden als groepsleerkracht van groep 1/2b.
ebaas@spectrum-spco.nl

Administratief medewerkster
Onze administratief medewerkster is Nicole Klom. Zij is aanwezig elke maandagochtend ter ondersteuning van de directie. U kunt Nicole Klom bereiken via: nklom@spectrum-spco.nl

Conciërge
Debby Leurs is onze conciërge. Zij werkt op maandag- t/m donderdagochtend.