SchoolApp

SchoolApp

Ook op CBS Prinses Máxima  maken wij gebruik van een SchoolApp. U kunt de SchoolApp downloaden in de Playstore (Android) of de Appstore (Apple).  

                            

Een SchoolApp, leuk maar wat kun je ermee?  

Via de SchoolApp kunnen wij u gemakkelijker informeren omtrent activiteiten op school. Dit kan door middel van een pushbericht of een bericht in uw 'Persoonlijke Inbox'.

Daarnaast is de SchoolApp geheel AVG-proof. Dit betekent dat wij eenvoudig foto's van uw kind kunnen delen. Dit doen wij via het 'Fotoalbum' (voor meerdere foto's) en via het 'Klassenboek' (voor foto's en een verhaaltje uit de klas). Tevens kunt u uw kind via de SchoolApp ziek melden. Klik hiervoor op het knopje 'Formulieren'.  

Tenslotte zal er in de SchoolApp allerlei informatie te vinden zijn m.b.t. school zoals bijvoorbeeld de schoolgids en de jaarkalender.  

Persoonlijke Inbox 

Nadat u de app op uw telefoon heeft geïnstalleerd, zullen er nog geen klassen of foto's zichtbaar zijn. Hiervoor moet u eerst een persoonlijke account aanmaken. Dit doet u door op het knopje 'Persoonlijke inbox' te klikken. Vervolgens vult u de laatste 4 cijfers van het BSN-nummer van uw kind(eren) in, gevolgd door de juiste geboortedatum. U wordt automatisch gekoppeld aan de klas van uw kind. Klik hier onder voor een extra instructievideo. 

 

 

Wij wensen u veel plezier met het gebruik van de SchoolApp. 

Vriendelijke groet, Team CBS Prinses Máxima