Kerst 2018

Nadat het kerstverhaal op sfeervolle manier werd verteld in de klassen, stonden er verschillende keurig geklede obers klaar. Ook werden bijzondere warme en koude gerechten binnengebracht. Het kerstdiner kon beginnen. Kinderen kwamen piekfijn gekleed met nette gekamde of opgestoken haren. De glitters, de lichtjes en de kerstboom waren in elke groep zichtbaar.
Na het eten was het nog even wachten tot de laatste druppels waren gevallen. Toen konden we gezellig buiten zingen onder begeleiding van het orkest van het Leger des Heils. Er was in de klassen ruim 600 euro opgehaald. Hartelijk dank voor uw bijdrage. Wat zat er nog in de pot die buiten bungelde? Dat zullen we binnenkort horen van  het Leger des Heils.

Wanneer u klikt op één van de foto's komt u in het beveiligde deel van de website.
Wat ontdekken de leerlingen van groep 1d?