Thema Ik en vriendjes

Tijdens de kinderboekenweek hebben wij met de kinderen gewerkt over het thema 'Ik en vriendjes'. Naast dat wij veel boeken over vriendschap hebben (voor)gelezen, hebben we ook gesproken over vriendschap en wat dat betekent. De kinderen hebben een aantal creatieve opdrachten gemaakt rondom het thema. Op de foto's ziet u een aantal van die opdrachten. Groep 2 heeft bij 1 teken opdracht moeten samenwerken. Leuk om te zien hoe ze dat aanpakken en hoe gezellig ze het dan hebben.
In de klas was ook een boekenwinkel. De hoek is door groep 2 zelf uitgedacht. Hoe moet het eruit zien en wat hebben we dan allemaal nodig. Erg leerzaam en leuk om te doen voor de kinderen. Nadat de hoek klaar was, kon er natuurlijk heerlijk in gespeeld worden door zowel groep 2 als groep 1.

Meer foto[s: 2018-2019 groep 1/2b->Thema Ik en vriendjes