Kijkavond

Het was een drukte van belang op donderdagavond 22 maart. Nadat de hele school drie weken aan het thema 'geschiedenis' had gewerkt, mochten de ouders op bezoek komen om alle werkjes te bekijken. Zo waren er bij de kleuters prachtige kastelen te bewonderen; er liep zelfs een echte prinses met haar kasteelheer rond!

Bij de groepen 3 t/m 6 was de tijd vanaf de Gouden Eeuw te bewonderen. Ook hier waren de meeste leerkrachten verkleed in de tijd van toen. Er waren prachtige VOC-schepen te bewonderen en bij de groepen 4 en 6 ging het over de industriële revolutie.

In groep 7 en 8 waren de parachutisten van de landing van Normandië nagemaakt. De leerkrachten hadden zich in de tijd van de tweede wereldoorlog verkleed. In die groep is nog een veteraan op bezoek geweest om de kinderen te vertellen hoe het in de tijd van de oorlog ging.

Mocht u nog meer foto's willen zien, klik dan hier.