Adviezen

Adviesgesprekken PO - VO
Het is zover!!
Na 7,5 jaar zweten en zwoegen wordt dan eindelijk bekend waar de leerlingen volgend jaar verder kunnen gaan zweten en zwoegen!
Zoals overal in ons land zijn er in januari en februari voor de schoolverlaters de welbekende adviesgesprekken.
In dit gesprek vertelt de leerkracht aan de kinderen, met de ouders er uiteraard ook bij, wat de basisschool als geschikte vervolgstap ziet. Uiteraard hoort hier een officieel document bij waar alle informatie op staat. Iets om trots op te zijn.

Dit advies PO - VO (Primair Onderwijs - Voortgezet Onderwijs) blijft toch een spannende aangelegenheid. Want is het advies ook passend bij de school die menigeen al uitgezocht heeft?
29 en 30 januari krijgen alle groep 8-ers te horen waar ze volgend jaar naar toe mogen.

Succes alvast allemaal!!
De Arianegroep is op reis gegaan. Onderweg hebben ze veel geleerd over de landen van de wereld maar...