Schoolmaatschappelijk werk
Kinderen opvoeden en laten opgroeien. Dat kan toch iedereen? Soms gaat het echter door omstandigheden niet altijd even makkelijk. Gelukkig komt het meestal vanzelf, of met hulp van vrienden of familie weer goed. Maar wat nu als dat niet zo is?

Een schoolmaatschappelijk werkster kan een luisterend oor en een helpende hand bieden, wanneer u wilt praten over zorgen om uw kind bij ons op school. Na herverdeling van scholen binnen Lansingerland is Joke Dubois onze schoolmaatschappelijk werkster. Zij is in dienst van Flexus JeugdPlein en is gemiddeld één keer per 2 weken een aantal uur bij ons op school. U kunt haar bereiken via: Joke Dubois

Wanneer u gebruik wilt maken van de schoolmaatschappelijk werkster, meldt u dit dan via de IB-er (=intern begeleider), juf Leontine Pinkse. U krijgt een aanmeldingformulier, welke via de IB-er wordt doorgegeven aan de schoolmaatschappelijk werkster. Vervolgens wordt er met u contact opgenomen door Joke Dubois. Zij zal een afspraak met u maken om uw zorgen te bespreken en eventueel hulp te bieden. Natuurlijk zullen deze gesprekken vertrouwelijk zijn.

Mocht u nog vragen hebben, komt u dan gerust even langs bij onze IB-er, juf Leontine Pinkse, ook kunt u haar mailen:
zorg@prinsesmaximaschool.nl

KIES=Kinderen In EchtscheidingsSituaties

Trainingen en cursussen
 
 
Een kijkje binnen
Ga naar het albumoverzicht
Pietengym, maar ook knutselen, chocoladeletters leren, en natuurlijk spelend varen...