Jeugdcoach op School (JOS)

Leerlingen opvoeden en laten opgroeien. Dat kan toch iedereen? Soms gaat het echter door omstandigheden niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig komt het meestal vanzelf of met hulp van vrienden of familie weer goed. Maar wat als dat niet zo is?

Het is soms best moeilijk om de juiste hulp te vinden als er problemen zijn bij kinderen en/of binnen het gezin.
Op onze school is wekelijks (dinsdag van 8:00 tot 15:00 uur) een Jeugdcoach op school (JOS) van Schoolformaat aanwezig.  Zij is er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van opgroeien en opvoeden. Binnenlopen of een afspraak maken, het is allebei mogelijk. Daarnaast heeft zij ook ruimte om bij u thuis te komen wanneer er een hulpvraag is rondom de opvoeding en ontwikkeling van uw zoon of dochter. De JOS is bereikbaar per e-mail via d.luidens@schoolformaat.nl of via het telefoonnummer 06 - 111 140 28.
Op de website van Schoolformaat vindt u meer informatie over de JOS:
Mocht u nog vragen hebben, komt u dan gerust even langs bij onze IB-er, juf Leontine Pinkse, ook kunt u haar mailen: lpinkse@spectrum-spco.nl

KIES=Kinderen In EchtscheidingsSituaties

Trainingen en cursussen