Kinderopvang (TSO/BSO)
 
Tussen Schoolse Opvang(TSO) ofwel het overblijven 12.00 - 12.55 u.
De TSO van de hoofdlocatie wordt geregeld door TSO Zus & Zo. Ouders kunnen zich digitaal inschrijven. Ook wijzigingen graag digitaal doorgeven.
Het e-mailadres van TSO Zus en Zo is info@tsozusenzo.nl
Coördinator: Seline Ulffman

De TSO van de dependance aan de Gouden Uillaan wordt geregeld door De Vuurvlinder (onderdeel van BijDeHand) onder de vlag van De tafel van.

Het mailadres is info@stichtingdetafelvan.nl
Coördinator: Anouk Hijdra
 
Buitenschoolse opvang (BSO), voor- en naschoolse opvang.
Spectrum-SPCO heeft buitenschoolse opvang voor haar scholen geregeld door samenwerking aan te gaan met verschillende instellingen voor BSO. De ouders sluiten uiteindelijk een contract met deze instellingen. De school draagt de verantwoordelijkheid voor het onderwijs, de BSO-instelling voor de opvang buiten de schooltijden.
 
* BSO Zus & Zo locatie Frisbi (op hoofdlocatie van CBS Prinses Máxima)
BSO Zus en Zo biedt activiteitengerichte buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Zij biedt kinderopvang gedurende het gehele jaar. De opvang bestaat uit voor, na school, tijdens studiedagen van school en hele dagen vakantieopvang. Persoonlijke aandacht, gezond leven en activiteiten staan centraal.
Als extra's biedt BSO Zus en Zo leeftijdgerichte activiteiten en gezonde voeding. Sport, creativiteit en expressielessen op de locatie in samenwerking met vakkrachten. Begeleiding naar zwemles voor diploma A/B/C. Een speciaal activiteitenprogramma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar 'Big Time'. Spannende en afwisselende vakantieopvang met uitstapjes. Gelegenheid tot maken van huiswerk (indien gewenst)  De voor-, tussen-, naschoolse en vakantie opvang is bij BSO Frisbi (in schoolgebouw hoofdlocatie CBS Prinses Máxima). 

Het locatiehoofd van BSO Frisbi is Anja Jansen. Kom gerust eens langs om te kijken of maak even een afspraak.  Voor meer informatie kunt u (010) 522 17 88 bellen,
info@bsozusenzo.nl mailen of kijken op: www.bsozusenzo.nl.

Opvangtijden zijn:
Op ma t/m vr van 7.30 uur - schoolbegin en schooleinde - 18.30 uur en op woensdag is de opvang op BSO KetchUp, de kinderen kunnen daar opgehaald worden.


* BSO De Vuurvlinder onderdeel van kinderopvang BijDeHand  (op dependance aan de Gouden Uillaan)
Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs
06 22 99 83 52
Buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen op de basisschool en staat voor vrije tijd én plezier. De activiteiten en het speelmateriaal zijn afgestemd op de leeftijd en de wensen van uw kind. We sporten, knutselen, dansen, bouwen of koken. Teveel om op te noemen. Vanzelfsprekend worden de kinderen begeleid door onze professionele medewerkers. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding. En als uw kind even niets wil doen na een drukke dag op school, is het natuurlijk ook goed! Ook in de vakanties kan uw kind bij ons terecht. Ons uitgebreide vakantieprogramma biedt activiteiten voor alle kinderen. Kom gerust eens langs!
 
Bijzonder BijDeHand
Kinderopvang is een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Daarvan zijn wij ons bewust. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde, veilige en warme omgeving, waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt. En dat maakt ons BijZonder BijDeHand!
 
Wat bieden wij bij BSO De Vuurvlinder?
Naschoolse opvang tot 18.30 uur.
Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
 
Uw kind is van harte welkom!
Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Kom gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht  bij locatiemanager  Annelies van Milligen via 06 - 22 99 83 52 of
bdh.lm.26@kov-bijdehand.nl of onze website.

* BSO Stichting de Paddestoel www.de-paddestoel.nl
Stichting De Paddestoel, Ranonkelweg 3, 2651 MX Berkel en Rodenrijs
Postbus 274, 2650 AG, Berkel en Rodenrijs,
010 5199337
info@de-paddestoel.nl
Contactpersoon: Yvonne Verhulst

Kinderen groeien door hun eigen beslissingen te leren nemen. Dat is onze filosofie ten aanzien van de buitenschoolse opvang. Het komt vaak voor dat kinderen bepaalde dingen erg leuk vinden, maar dat scholen daar geen tijd of ruimte voor hebben. Wij spelen daar graag op in. Bij ons kunnen de kinderen zoveel mogelijk zelf kiezen wat ze willen doen, zodat ze vaardigheden binnen hun eigen interessegebieden ontwikkelen. In onze kindvergaderingen denken we samen met de kinderen na over het nieuwe aanbod aan activiteiten en materialen.

* BSO Hakuna Matata www.bsohakunamatata.nl

Graag stel ik u voor aan BSO Hakuna Matata!

Onze locatie CVV Berkel bevindt zich op het sportcomplex 'Het Hoge Land'.

De BSO is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar, gedurende de schoolweken en in de vakantieweken. De kinderen krijgen dagelijks ontwikkelingsgerichte sportactiviteiten aangeboden. Tijdens deze activiteiten werken wij met de 21 eeuwse vaardigheden, wij vinden het belangrijk dat de kinderen goed mee kunnen komen in de maatschappij.

Er wordt gewerkt met een team van vaste leid(st)ers wat bij draagt aan een veilige en warme sfeer.

Naast de actieve sportactiviteiten is er ook tijd voor ontspanning zoals vrijspelen in de speelhoeken, buiten in de speeltuin/pannakooi of deelnemen aan een knutselactiviteit.

Wij geloven dat kinderen een leven lang in 'beweging' zijn!

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u eens een kijkje bij ons willen nemen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

06-42904968 / lmcvvberkel@bsohakunamatata.nl


* De Koeienwei

Kinderopvang De Koeienwei biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 12 jaar op een echte boerderij in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland.
U leest alles over onze kinderopvang op deze website

Dit zijn de verschillende kinderopvangmogelijkheden bij De Koeienwei:

Kinderdagopvang - Er zijn vier groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar die plaats bieden voor maximaal 48 kinderen. Daarnaast is er een aparte groep voor de 3-jarigen. Deze groep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen. Meer informatie
Peuteropvang - Deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen en wordt begeleid door 2 gediplomeerde groepsleiding en eventueel een stagiaire of vrijwilligster. De peuteropvang is iedere ochtend open gedurende de schoolweken, m.u.v. de woensdagochtend. De kinderen worden opgevangen door gediplomeerde pedagogisch werkers. Meer informatie
Buitenschoolse opvang (zowel naschoolse als vakantieopvang) - Voor de BSO geldt: 1 beroepskracht per 10 kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Er is plek voor maximaal 40 kinderen. 

E-mail: kinderopvang@boerderijhetlansingerland.nl
Telefoon administratie en informatie: 010-5212601
Telefoon kinderopvang: 010-5224014