Kinderopvang (TSO/BSO)
 
Tussen Schoolse Opvang (TSO) ofwel het overblijven 12.00 - 12.55 u.
De TSO van de hoofdlocatie wordt geregeld door TSO Frisbi. Ouders kunnen zich digitaal inschrijven. Ook wijzigingen graag digitaal doorgeven.
Informatie vindt u op: https://www.smallsteps.nl/nl/tussen_schoolse_opvang
Het mailadres van de TSO is: frisbi@smallsteps.nl
Coördinatrice: Borai Pastoor en Inge Vijverberg


De TSO van de dependance aan de Gouden Uillaan wordt geregeld door De Vuurvlinder (onderdeel van BijDeHand) onder de vlag van "De tafel van ...".
Informatie en aanmelden kan via www.stichtingdetafelvan.nl 
Het mailadres is info@stichtingdetafelvan.nl
Coördinator: Anouk Hijdra
 
Buitenschoolse opvang (BSO), voor- en naschoolse opvang.
Spectrum-SPCO heeft dat voor haar scholen geregeld door samenwerking aan te gaan met verschillende instellingen voor BSO. De ouders sluiten uiteindelijk een contract met deze instellingen. De school draagt de verantwoordelijkheid voor het onderwijs, de BSO-instelling voor de opvang buiten de schooltijden.
 
* BSO Smallsteps locatie Frisbi (op hoofdlocatie van CBS Prinses Máxima)
Smallsteps Frisbi is een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Zij bieden kinderopvang gedurende het gehele jaar. De opvang bestaat uit voor, tussen en na school, tijdens studiedagen van school en hele dagen vakantieopvang. Persoonlijke aandacht, gezond leven en activiteiten staan centraal.
Als extra's biedt Frisbi: Leeftijdgerichte activiteiten en gezonde voeding. Sport, creativiteit en expressie lessen op de locatie in samenwerking met vakkrachten. Begeleiding naar zwemles voor diploma A/B/C. Een speciaal activiteitenprogramma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar 'Bigtime'. Als Bigtime locaties hebben wij locatie Hit-it en ExpresZo. Hit-it is onze sport locatie gevestigd in het gebouw van HBR en ExpresZo gevestigd in Melanchton Berkroden. Spannende en afwisselende vakantieopvang met uitstapjes. Gelegenheid tot maken van huiswerk (indien gewenst)  De voor-, tussen-, naschoolse en vakantie opvang is bij BSO Frisbi (in schoolgebouw CBS Prinses Maxima). 
Het aanspreekpunt van BSO Frisbi is Inge Vijverberg. Kom gerust eens langs om te kijken of maak even een afspraak.  Voor meer informatie kunt u 06-17826678 bellen, frisbi@smallsteps.nl mailen of kijken op: www.smallsteps.nl. Aanmelden kan via de website.  
Op ma t/m vr van 7.30-schoolbegin en schooleinde-18.30 geopend en op woensdag tijdens de vakantieweken is de opvang op locatie KetchUp, de kinderen kunnen daar opgehaald worden.


* BSO De Vuurvlinder onderdeel van kinderopvang BijDeHand  (op dependance aan de Gouden Uillaan)
Gouden Uillaan)
Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs
06 22 99 83 52
www.kov-bijdehand.nl 
Buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen op de basisschool en staat voor vrije tijd én plezier. De activiteiten en het speelmateriaal zijn afgestemd op de leeftijd en de wensen van uw kind. We sporten, knutselen, dansen, bouwen of koken. Teveel om op te noemen. Vanzelfsprekend worden de kinderen begeleid door onze professionele medewerkers. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding. En als uw kind even niets wil doen na een drukke dag op school, is het natuurlijk ook goed! Ook in de vakanties kan uw kind bij ons terecht. Ons uitgebreide vakantieprogramma biedt activiteiten voor alle kinderen. Kom gerust eens langs!

 
Bijzonder BijDeHand

Kinderopvang is een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Daarvan zijn wij ons bewust. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde, veilige en warme omgeving, waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt. En dat maakt ons BijZonder BijDeHand!
 
Wat bieden wij bij BSO De Vuurvlinder?

Naschoolse opvang tot 18.30 uur.
Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.
 
Uw kind is van harte welkom!

Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Kom gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht  bij locatiemanager  Audrey Jansen via 06 - 22 99 83 52 of bdh.lm.26@kov-bijdehand.nl of onze website www.kov-bijdehand.nl


* BSO Stichting de Paddestoel www.de-paddestoel.nl
Stichting De Paddestoel,
Postbus 274,
2650 AG, Berkel en Rodenrijs,
010 5199337 info@depaddestoel.nl
Contactpersoon: Yvonne Verhulst

Kinderen groeien door hun eigen beslissingen te leren nemen. Dat is onze filosofie ten aanzien van de buitenschoolse opvang. Het komt vaak voor dat kinderen bepaalde dingen erg leuk vinden, maar dat scholen daar geen tijd of ruimte voor hebben. Wij spelen daar graag op in. Bij ons kunnen de kinderen zoveel mogelijk zelf kiezen wat ze willen doen, zodat ze vaardigheden binnen hun eigen interessegebieden ontwikkelen. In onze kindvergaderingen denken we samen met de kinderen na over het nieuwe aanbod aan activiteiten en materialen.
 

* BLOS Kinderopvang www.blos.nl  

Locatie Berkel is gelegen aan het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs

Locatie cvv Berkel
Contactpersoon: Evelien de Bruin
Telefoonnummer: 06-42904968
Emailadres: e.debruin@blos.nl

Kantoor BLOS Kinderopvang
Telefoonnummer: 085-4011374
Het kantoor van BLOS Kinderopvang gevestigd op het volgende adres:
Stoelmatter 7a / 2292 JM Wateringen 

De BSO is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar, gedurende de schoolweken en in de vakantieweken. De kinderen krijgen dagelijks ontwikkelingsgerichte sportactiviteiten aangeboden. Tijdens deze activiteiten werken wij met de 21e-eeuwse vaardigheden, wij vinden het belangrijk dat de kinderen goed mee kunnen komen in de maatschappij.

Er wordt gewerkt met een team van vaste leid(st)ers wat bij draagt aan een veilige en warme sfeer.

Naast de actieve sportactiviteiten is er ook tijd voor ontspanning zoals vrijspelen in de speelhoeken, buiten in de speeltuin/pannakooi of deelnemen aan een knutselactiviteit.

Wij geloven dat kinderen een leven lang in 'beweging' zijn!

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u eens een kijkje bij ons willen nemen? Neem dan contact op via 06-42904968 of ga naar onze website Blos  't Hoge Land

 


* De Koeienwei

Kinderopvang De Koeienwei biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 12 jaar op een echte boerderij in Bergschenhoek, gemeente Lansingerland.
U leest alles over onze kinderopvang op deze website

Dit zijn de verschillende kinderopvangmogelijkheden bij De Koeienwei:

Kinderdagopvang - Er zijn vier groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar die plaats bieden voor maximaal 48 kinderen. Daarnaast is er een aparte groep voor de 3-jarigen. Deze groep heeft plaats voor maximaal 16 kinderen. Meer informatie
Peuteropvang - Deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen en wordt begeleid door 2 gediplomeerde groepsleiding en eventueel een stagiaire of vrijwilligster. De peuteropvang is iedere ochtend open gedurende de schoolweken, m.u.v. de woensdagochtend. De kinderen worden opgevangen door gediplomeerde pedagogisch werkers. Meer informatie
Buitenschoolse opvang (zowel naschoolse als vakantieopvang) - Voor de BSO geldt: 1 beroepskracht per 10 kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Er is plek voor maximaal 40 kinderen. 

E-mail: kinderopvang@boerderijhetlansingerland.nl
Telefoon administratie en informatie: 010-5212601
Telefoon kinderopvang: 010-5224014


* Gastouder BSO 'Bij Marieke

Gastouder BSO bij Marieke
Locatie: Will van Kralingensingel 79 (Gouden Podium) 2652 LR Berkel En Rodenrijs
Mobiel: 0652343996
Dagen:  Maandag, dinsdag en donderdag tijdens schoolweken + alle studiedagen
Tijden: 15.15 uur - 19.00 uur. (studiedagen de hele dag)

Een natuurlijke, kleinschalige naschoolse opvang bij Marieke thuis. Houd jouw kind ook zo van buiten zijn in de natuur? Of is spelletjes spelen echt haar ding? Mag hij/zij dan een keer bij ons komen spelen? Bij ons thuis is namelijk een kleinschalige (maximaal 6 kinderen) BSO. Het is dus lekker rustig en er is alle ruimte om te spelen, leren koken of bakken, uit te rusten van een drukke schooldag of muziek te maken. Marieke heeft al 17 jaar ervaring in de kinderopvang en nu ze zelf kinderen heeft combineert ze dat graag. Het is een officieel geregistreerde BSO dus je hebt recht op kinderopvangtoeslag. Bel of app dus gerust voor wat meer informatie, of kom gewoon even een bakkie doen, dan proef je direct de sfeer. Sophie (groep 3b) en Boaz (3 jaar) zijn er in ieder geval altijd om mee te spelen.