Kinderopvang (TSO/BSO)

Tussen Schoolse Opvang(TSO) ofwel het overblijven 12.00-12.55u.
De TSO van de hoofdlocatie wordt geregeld door TSO Zus & Zo. Ouders kunnen zich digitaal inschrijven. Ook wijzigingen graag digitaal doorgeven.
Informatie vindt u op: www.tsozusenzo.nl
Het mailadres van TSO "Zus en Zo" info@tsozusenzo.nl
Coördinatrice: Seline Ulffman

De TSO van de dependance aan de Gouden Uillaan wordt geregeld door De Vuurvlinder (onderdeel van BijDeHand) onder de vlag van "De tafel van ...".
Informatie en aanmelden kan via
 www.stichtingdetafelvan.nl
Het mailadres is info@stichtingdetafelvan.nl
Coördinator: Anouk Hijdra

Buitenschoolse opvang(BSO), voor- en naschoolse opvang.
Spectrum-SPCO heeft dat voor haar scholen geregeld door samenwerking aan te gaan met verschillende instellingen voor BSO. De ouders sluiten uiteindelijk een contract met deze instellingen. De school draagt de verantwoordelijkheid voor het onderwijs, de BSO-instelling voor de opvang buiten de schooltijden.

* BSO Zus & Zo locatie Frisbi (op hoofdlocatie van CBS Prinses Máxima)
BSO Zus en Zo biedt activiteitengerichte buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Zij biedt kinderopvang gedurende het gehele jaar. De opvang bestaat uit voor, na school, tijdens studiedagen van school en hele dagen vakantieopvang. Persoonlijke aandacht, gezond leven en activiteiten staan centraal.
Als extra’s biedt BSO Zus en Zo: Leeftijdgerichte activiteiten en gezonde voeding. Sport, creativiteit en expressie lessen op de locatie in samenwerking met vakkrachten. Begeleiding naar zwemles voor diploma A/B/C. Een speciaal activiteitenprogramma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar ‘Big Time’. Spannende en afwisselende vakantieopvang met uitstapjes. Gelegenheid tot maken van huiswerk (indien gewenst)  De voor-, tussen-, naschoolse en vakantie opvang is bij BSO Frisbi (in schoolgebouw CBS Prinses Maxima).
Het locatiehoofd van BSO Fris
bi is Anja Jansen. Kom gerust eens langs om te kijken of maak even een afspraak.  Voor meer informatie kunt u (010) 522 17 88 bellen, info@bsozusenzo.nl mailen of kijken op: www.bsozusenzo.nl. Aanmelden kan ook via  www.bsozusenzo.nl

Op ma t/m vr van 7.30-schoolbegin en schooleinde-18.30 geopend en op woensdag is de opvang op BSO KetchUp, de kinderen kunnen daar opgehaald worden.

* BSO De Vuurvlinder
onderdeel van kinderopvang BijDeHand  (op dependance aan de Gouden Uillaan)
Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs
06 22 99 83 52

www.kov-bijdehand.nl
Buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen op de basisschool en staat voor vrije tijd én plezier. De activiteiten en het speelmateriaal zijn afgestemd op de leeftijd en de wensen van uw kind. We sporten, knutselen, dansen, bouwen of koken. Teveel om op te noemen. Vanzelfsprekend worden de kinderen begeleid door onze professionele medewerkers. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding. En als uw kind even niets wil doen na een drukke dag op school, is het natuurlijk ook goed! Ook in de vakanties kan uw kind bij ons terecht. Ons uitgebreide vakantieprogramma biedt activiteiten voor alle kinderen. Kom gerust eens langs!

Bijzonder BijDeHand
Kinderopvang is een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Daarvan zijn wij ons bewust. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde, veilige en warme omgeving, waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt. En dat maakt ons BijZonder BijDeHand!

Wat bieden wij bij BSO De Vuurvlinder?
Naschoolse opvang tot 18.30 uur.
 Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Uw kind is van harte welkom!
Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Kom gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht  bij locatiemanager  Annelies van Milligen via 06 – 22 99 83 52 of
bdh.lm.26@kov-bijdehand.nl of onze website www.kov-bijdehand.nl

* BSO Stichting de Paddestoel www.de-paddestoel.nl
Stichting De Paddestoel,
Postbus 274,
2650 AG, Berkel en Rodenrijs,
010 5199337
info@depaddestoel.nl
Contactpersoon: Yvonne Verhulst

* BSO Hakuna Matata www.bsohakunamatata.nl
Locatie Berkel is gelegen aan het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs

Locatie cvv Berkel
Contactpersoon: Jolanda Osinga
Telefoonnummer: 06-42904968
Emailadres:
LMcvvberkel@bsohakunamatata.nl

Kantoor BSO Hakuna Matata
Telefoonnummer: 085-4011374
Emailadres:
info@bsohakunamatata.nl

Het hoofdkantoor van BSO Hakuna Matata gevestigd op het volgende adres:
Stoelmatter 7a
2292 JM Wateringen

Met Oud Hollandse spellen werd de verjaardag van de leerkrachten gevierd.