Kinderboekenweek

De kinderboekenweek is gestart! Woensdag 4 oktober ging er een enorme boekenwurm van kinderen door de school. De boven- en/of middenbouwleerling nam een onderbouwleerling aan de hand om met elkaar te lopen.
Al lopend kwamen wij in de aula bij elkaar. Daar kreeg iedere klas een mooi boek
waar de komende weken uit voorgelezen kan worden. Om de opening gezellig af te sluiten hebben de oudste kinderen hun jongere maatje voorgelezen. Wij hadden hiervoor een verhaal opgezocht van Jip en Janneke. Tijdens het Kinderen voor kinderenlied 'Boekenwurm' zocht iedereen een plekje ergens in de school.

Op maandag 9 oktober kwam Hans van Woerkom, de verhalenverteller, bij ons op
school.

Voor de bovenbouw had hij een spannend verhaal in petto. De jongere kinderen kregen ook een mooi verhaal voorgeschoteld. Ze mochten zelfs meedoen waardoor het een leuk interactief verhaal werd. Wij hebben genoten.

Woensdag 11 oktober de tweedehands boekenmarkt. De boekenmarkt is weer druk bezocht. Er werden veel boeken verhandeld. Hopelijk is iedereen weer tevreden naar huis gegaan.

Morgen is de kinderboekenweek weer voorbij. In de klassen gaan wij door met voorleesbeurten en natuurlijk het voorlezen zelf. Want lezen blijft leuk! Wilt u alle foto's zien van de kinderboekenweek, klikt u dan op een van de foto's.