Week van de Hoop
Filmpje van bezoek aan de school over "Week van de Hoop"

Wij hebben hoop. Laten we dat delen met onze leerlingen. Samen geven we hoop door.
Volgende week wordt er in iedere groep aandacht besteed aan De Week van de Hoop. Speciale programma's in onder- midden- en bovenbouw. Hoop is voor iedereen. Wie zou u een beetje hoop willen geven?

Groep 1 t/m 3
Het is winter, de wereld is kaal en alle kleuren zijn verdwenen. Lenne en Lucas gaan samen met kinderen uit groep 1, 2 en 3 op zoek naar de verdwenen (lente)kleuren en nieuw leven. Samen denken ze na over de lente en maken ze een filmpje van tekens van de lente om hen heen.

Groep 4 t/m 6
Professor Hopeloos is radeloos. De professor ziet allemaal problemen, maar het lukt haar niet om hier oplossingen of uitvindingen voor te bedenken. Daarom roept Professor Hopeloos de hulp in van kinderen uit groep 4, 5 en 6. Ze heeft de denkkracht, creativiteit en fantasie van deze kinderen nodig voor nieuwe oplossingen en uitvindingen.

Groep 7 en 8
Welke keuzes maak jij in lastige en uitdagende situaties en wie of wat geeft jou dan hoop? Groep 7 en 8 doen mee met een interactieve game waarbij een pester op school gestopt moet worden. Aan het einde van deze missie kunnen de leerlingen vertellen en laten zien wie of wat hen hoop geeft in vergelijkbare situaties.

Kijkt u gerust eens op ikhebhoop.nl

Filmpje over de Week van de Hoop

Klik op de foto voor nog meer beeldmateriaal over de Week van de Hoop >>>