Letterfeest
Maandag was het dan zo ver groep 3 heeft alle klanken geleerd! Thema 6 is ten einde en dat betekent dat wij al heel veel woorden kunnen lezen. Dat merken wij ook in de klas. De kinderen durven allemaal hardop voor te lezen. Dat is hartstikke knap.

Afgelopen maandag hadden wij daarom een klein feestje in de klas. Tijdens de gymles moesten de kinderen met alle klanken woorden maken.  Door de hele gymzaal lagen papieren met daarop per klank-letter een opdracht. Op de foto ziet u een van de opdrachten.  Het antwoord moesten de kinderen op een formulier schrijven.  Dit hebben ze in duo´s gedaan. Er werd heel goed samengewerkt en hard gerend om ervoor te zorgen dat alle klanken gevonden werden.

Aan het einde van de middag kregen de kinderen nog heerlijke tomatensoep met lettervermicceli. De kinderen kunnen niet alleen de letters lezen, maar ook heel goed opeten! Wij bedanken de moeders die voor de soep hebben gezorgd.

Als u op de foto klikt, ziet u nog meer foto´s.