December
De maand december is altijd een feestelijke maand. Natuurlijk hebben we het Sinterklaasfeest uitvoerig gevierd. Op een ochtend was het een complete chaos in de groep: er was nachtelijk bezoek geweest van de rommelpiet.

Daarna veranderde de klas in het thema Kerst.
In de klas hebben we een mooie kerstviering gehouden en 's avonds een gezellige kerstmaaltijd. Iedereen heeft heerlijk zitten smullen. Daarna mochten de kinderen een speurtocht gaan doen in het donker met hun eigengemaakte  prachtige lampionnen.

Er wordt intenstief gespeeld in groep 1/2C, de knikkerbaan is bij een aantal zeer favoriet. Maar ook met Kapla kunnen de kinderen leuke dingen maken.

Wat kun je allemaal doen met sneeuw? Behalve de ongemakken in het verkeer levert het ook veel...