'Fair play' in groep 4a
Wat is ‘Fair play’ eigenlijk? Wat hoort daar wel bij en wat niet? Deze vragen hebben de kinderen met elkaar beantwoord tijdens de les sociale vaardigheden van twee weken geleden. Maar ja, weten wat het inhoudt is iets anders dan het zelf in de praktijk brengen. Om ‘fair play’ te kunnen oefenen, zijn de kinderen al een paar keer bezig geweest met het spel Party & Co Junior. Tijdens dit spel moet er op een gezellige manier samengewerkt worden en kunnen de kinderen in een veilige situatie beter leren omgaan met winst en verlies. Natuurlijk is het de bedoeling dat ze de vaardigheden die ze tijdens dit spel oefenen, op andere momenten ook gebruiken. Voorlopig blijven we gezellig spelletjes spelen in de klas, want niets is leuker dan leren terwijl je aan het spelen bent!

Klik op de onderstaande foto voor meer foto's.

Wat kun je allemaal doen met sneeuw? Behalve de ongemakken in het verkeer levert het ook veel...