Kinderboekenweek 2016
Kinderboekenweek 'Voor altijd jong'

De Kinderboekenweek is weer van start gegaan en dat is op school ook niet onopgemerkt gegaan. Woensdag bij de start van de Kinderboekenweek werden alle klassen verrast met een mooi nieuw (voorlees)boek. De komende weken kunnen de kinderen weer mooie verhalen horen. In de Kinderboekenweek zijn er diverse activiteiten gepland.

Vrijdag 7 oktober zijn wij begonnen met een opa en oma-voorleesochtend.

Rond half 12 stroomde de school vol met enthousiaste opa's en oma's, sommige waren nog wat onwennig, andere hadden zelfs het digibord nodig om het verhaal nog duidelijker te kunnen laten zien. Alle groepen waren verdeeld in kleine groepjes en nadat de opa's en oma's eerst koffie en thee hadden gedronken zochten ze de klas op van hun kleinkind. Enkele oma's hadden het best druk, want zij wilden graag bij meerdere kleinkinderen voorlezen.

Het was geweldig om te zien hoe jong en oud een heel gezellig half uur beleefden. Eigenlijk waren ze nog lang niet klaar, maar ja om 12.15 uur stonden alle ouders weer op het schoolplein. Dus werd er afscheid genomen en gingen de kinderen weer terug naar de juf of meester.

Het was een geweldige ochtend! Namens alle kinderen van onze school wil ik de opa's en oma's  hartelijk danken voor hun inzet.

Voor de foto's kunt u hier klikken.

Woensdag 12 oktober a.s. is er om 12.15 uur een tweedehands boekenmarkt.
Het verslag van de boekenmarkt vindt u bij 'activiteiten' onder een apart kopje.