De eerste week

We zijn weer begonnen! De eerste week zit erop en wat is het leuk in groep 6! Een nieuw lokaal; een bekende én een nieuwe juf; zomers weer, dus nog even wat langer naar buiten; geen werkschriften meer, maar tablets en zo maar door.

Bij ons in groep 6 staat elke week één leerling centraal. Zo krijgt hij/zij complimentjes van de klas en vertelt hij/zij tijdens de geschiedenisles iets over het onderwerp van die week. Merel mocht als eerste. Ze heeft het heel goed gedaan en wat straalde ze tijdens het horen van al die prachtige complimenten!

De kinderen kennen juf Mariska al goed, maar juf Lisanne is nieuw voor hen. Juf Lisanne was wel benieuwd hoe goed de kinderen haar al kennen na 2 dagen. De kinderen mochten alles wat ze al wisten op post-it briefjes schrijven. Feiten of meningen, alles was goed. O o, wat was dit hilarisch!

Al met al, een ontzettend leuke start van het nieuwe schooljaar. Wij hebben zin in de rest van het jaar!

Klik op de klassenfoto voor alle foto's.