Start schooljaar
Wat een gezellige feestweek hebben wij achter de rug. Een heel goed begin van het schooljaar.
Tijdens deze week hebben wij allerlei leuke activiteiten gedaan. Wij hadden als opdracht gekregen om lekkere hapjes te maken bij de borrel na afloop van het schoolpleinorkest. Onze juffen hadden bedacht dat wij pannenkoekjes gingen bakken. Maar ja, dan moeten wij eerst boodschappen doen. Dus vertrokken wij samen met twee hulpmoeders en groep 4a naar de Jumbo.

Ieder groepje kreeg een eigen artikel om te zoeken en in het mandje te doen. Als snel hadden wij alle boodschappen gevonden en gingen wij afrekenen bij de kassa.

Klik op de foto voor het fotoalbum van het boodschappen doen.

Na de feestweek werd het toch weer echt tijd om te leren en te werken. Wij gingen dus weer hard aan de slag met alle klanken en cijfers. Op maandag- en dinsdagmiddag hebben wij hoekentijd. Dan mogen wij in groepjes gaan werken met lezen. Zo hebben wij een groepje dat achter de computer mag, een groepje dat gaat stempelen om zo de woordmeter te vullen en de leeshoek ontbreekt ook niet.

De eerste weken hebben wij de Kapla van de kleuters geleend. Wat een mooi bouwwerk hebben de jongens gemaakt.
Klik op de foto voor het fotoalbum.