Kinderopvang (TSO/BSO)

Tussen Schoolse Opvang(TSO) ofwel het overblijven 12.00-12.55u.
De TSO van de hoofdlocatie wordt geregeld door TSO Zus & Zo. Ouders kunnen zich digitaal inschrijven. Ook wijzigingen graag digitaal doorgeven.
Informatie vindt u op: www.tsozusenzo.nl
Het mailadres van TSO "Zus en Zo" info@tsozusenzo.nl
Coördinatrice: Seline Ulffman

De TSO van de dependance aan de Gouden Uillaan wordt geregeld door Kern Kinderopvang De Vuurvlinder onder de vlag van "De tafel van ...".
Infromatie en aanmelden kan via
 www.stichtingdetafelvan.nl
Het mailadres is info@stichtingdetafelvan.nl
Coördinator: Anouk Hijdra

Buitenschoolse opvang(BSO), voor- en naschoolse opvang.
Spectrum-SPCO heeft dat voor haar scholen geregeld door samenwerking aan te gaan met verschillende instellingen voor BSO. De ouders sluiten uiteindelijk een contract met deze instellingen. De school draagt de verantwoordelijkheid voor het onderwijs, de BSO-instelling voor de opvang buiten de schooltijden.

* BSO Zus & Zo locatie Frisbi (op hoofdlocatie van CBS Prinses Máxima)
BSO Zus en Zo biedt activiteitengerichte buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Zij biedt kinderopvang gedurende het gehele jaar. De opvang bestaat uit voor, na school, tijdens studiedagen van school en hele dagen vakantieopvang. Persoonlijke aandacht, gezond leven en activiteiten staan centraal.
Als extra’s biedt BSO Zus en Zo: Leeftijdgerichte activiteiten en gezonde voeding. Sport, creativiteit en expressie lessen op de locatie in samenwerking met vakkrachten. Begeleiding naar zwemles voor diploma A/B/C. Een speciaal activiteitenprogramma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar ‘Big Time’. Spannende en afwisselende vakantieopvang met uitstapjes. Gelegenheid tot maken van huiswerk (indien gewenst)  De voor-, tussen-, naschoolse en vakantie opvang is bij BSO Frisbi (in schoolgebouw CBS Prinses Maxima).
Het locatiehoofd van BSO Frisbi is Özlam Erdogan. Kom gerust eens langs om te kijken of maak even een afspraak.  Voor meer informatie kunt u (010) 522 17 88 bellen,
info@bsozusenzo.nl mailen of kijken op: www.bsozusenzo.nl. Aanmelden kan ook via  www.bsozusenzo.nl

Op ma t/m vr van 7.30-schoolbegin en schooleinde-18.30 geopend en op woensdag is de opvang op BSO KetchUp, de kinderen kunnen daar opgehaald worden.

* BSO De Vuurvlinder van Kinderopvang BijDeHand (op
dependance aan de Gouden Uillaan)
Gouden Uillaan 32
2652 KJ Berkel en Rodenrijs
06 22 99 83 52

www.kov-bijdehand.nl
Locatiemanager is Annelies van Milligen

Een uitdagende en gezellig plek voor én na school. Mooie groepsruimtes, een kinderkookcafé, een relaxruimte, een grote gymzaal, een speellokaal, een computerruimte, een uitdagend speelterrein en een natuurspeeltuin. Uw kind kan zich naar hartenlust vermaken.
Wij bieden een leuk en uitdagend activiteitenprogramma aan. We houden daarbij rekening met de ontwikkelingsfase van uw kind.
√  gezonde voeding
√  52 weken per jaar geopend
√  aandacht voor de natuur
√ veel sport-, spel- en beweegactiviteiten
√  gratis SWKGroepPas voor korting op uitjes
Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Komt u gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding.

* BSO Stichting de Paddestoel www.de-paddestoel.nl
Stichting De Paddestoel,
Postbus 274,
2650 AG, Berkel en Rodenrijs,