Hoofdluis
Om hoofdluis onder controle te houden vragen wij van ouders om een luizencape van 5 euro via de school aan te schaffen. De school zal de luizencape voorzien van naam.

Elke woensdag na een vakantie komen er kriebelmoeders om alle kinderen te controleren op luizen. Mochten er luizen bij uw kind worden aangetroffen, wordt u daarover ingelicht en de hele groep krijgt een mailtje dat er in de groep van het kind luis is geconstateerd. Heeft u zelf luizen ontdekt bij uw kind, meldt u dit dan aan de school. Zo kunnen we samen de luizen onder controle houden.

"Luizen in het haar? Kammen maar!" is een uitspraak die nu actueel is en wordt verspreid via een folder van de GGD. Veel kammen is het advies.

Folder hoofdluis

Zorgwijzer

De kriebelmoeder en luizenpluizers stonden op 23 augustus 2017 weer ons klaar. Echt fijn!                                                                                                                                                       >>>

Wat kun je allemaal doen met sneeuw? Behalve de ongemakken in het verkeer levert het ook veel...